Om Amaltheakliniken

Experter på estetisk tandvård

Vår erfarenhet – större trygghet för dig

Tandläkarbesök är inte sällan förknippade med viss vånda. Våndan kan vara mikroskopisk eller så kan det handla om fobisk rädsla. De flesta ligger någonstans mitt emellan. Att gå till tandläkaren är dock något alla bör göra och helst med relativt täta mellanrum – för att slippa några större besvär. Ju tätare man har mellan tandläkarbesöken, desto mindre är risken att man drabbas av svåra tandbesvär.

Vi på Amaltheakliniken erbjuder professionell tandvård utförd av ett erfaret team som har stor förståelse för tandläkarrädsla. Vår erfarenhet ger dig ökad trygghet.

Estetisk tandvård

Amaltheakliniken genomför alla typer av tandvård, men vår expertis ligger inom området estetisk tandvård. Inom detta område ryms bl.a.:

• Skalfasader
  • Ortodonti
  • Kron- och broprotetik
  • Implantat
  • Tandblekning

Att ha ett vackert leende innebär väldigt mycket för ens utseende och ännu mer för ens självkänsla. Vi hjälper dig med allt från avancerade ingrepp som implantat, kronor och broar till enklare behandlingar som tandblekning. Vi använder alltid väl beprövade tekniker och modern teknologi för att erbjuda den mest effektiva och behagliga tandvård som finns att tillgå.

Varmt välkommen att kontakta oss för tidsbokning eller om du har något att fråga oss.

Vårt team

I vårt glada, varma tandläkarteam finns två tandläkare och två tandsköterskor. Andrada Baciu och Pär Pärsson har båda mångårig erfarenhet av tandvård i allmänhet och estetisk tandvård i synnerhet.

Våra tandsköterskor Alexandra och Weronika ger oss ovärderlig assistans i arbetet, och erbjuder viktigt stöd åt alla som kommer till oss med rädslor.