Kontakta oss

När du undrar något som rör vår verksamhet, eller vill boka tid för tandvårdsbehandling så är du välkommen att ringa oss. Vi har lång samlad erfarenhet inom alla typer av tandvård, och är experter på estetisk tandvård. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till oss!

Amaltheakliniken

Jacob Möllersgatan 7
211 57 Malmö
Tel: 040 97 13 00
[javascript protected email address]

Öppettider

Måndagar – onsdagar: 08.00-18.00
Torsdagar: 08.00-19.00
Fredagar: 08.00-17.00
Lördagar & söndagar: Akuttandvård

Kontakta Amaltheakliniken
Andrada Baciu

Tandläkare Andrada Baciu

Med erfarenhet av större protetiska behandlingar planerar Andrada med stor noggrannhet och uppnår vid varje tillfälle bästa möjliga resultat. Hon levererar även de bästa tänkbara estetiska lösningar. Andrada har väldigt god hand med de som kräver lite mer av sin tandläkare. Vi är stolta över att ha en tandläkare som henne på vår klinik. Andrada hälsar gamla såväl som nya patienter välkomna.

Pär Pärsson

Tandläkare Pär Pärsson

Pär är en av de tandläkare som satt flest implantat i Sverige. Han arbetar på ett antal olika kliniker i Malmö på konsultbasis. Protetik och estetik är ledorden för honom och har så varit under många år hos oss här på Amaltheakliniken. Inget problem är för stort för honom samtidigt som inget är litet nog att inte lösa.

Kent Möller

Tandtekniker Kent Möller

Kent har av BrilliantSmile blivit utsett till årets tandblekare 5 år i rad. Han har under många år tagit väl hand om de kunder som bleker tänderna hos oss. Med fokus på professionellt utförande samt nöjda och återkommande kunder räknas Kent som den främsta inom sitt område.

Boka tid hos AmaltheaklinikenBoka tid hos Amaltheakliniken

Vad önskar du ha hjälp med?

(Lämna tom)